Voordeel voor LED-verlichting

LED-tuinverlichting is een geweldige manier om uw tuin op te zetten zonder de noodzaak van een elektrische aannemer. LED Outdoor Lighting is een geweldig alternatief voor de traditionele tuinverlichting omdat het geen stopcontacten of koorden gebruikt. Wanneer u uw buitenlampen koopt, vraagt u zich niet af, vraagt u zich af hoe velen eigenlijk nodig zijn om uw gewenste buitenruimte adequaat te verlichten? Als dit iets is dat u stoort of een zorg is in uw tuin, moet u dit artikel lezen om erachter te komen hoeveel tuinlampen u echt nodig hebt. Je leert ook over enkele van de voordelen van het gebruik van LED-tuinverlichting over andere soorten tuinverlichting en zonnetuinlichten.

Voordeel voor LED-verlichting

LED Outdoor Lighting komt in veel verschillende vormen en maten en gebruikt verschillende soorten bollen. De verschillende lampen omvatten LED, compacte fluorescentielicht, laagspanningslichtemitterende diode (LVCD) en metalen halogenidebollen. De lampen die in de armaturen worden gebruikt, verschillen in hoeveel stroom ze uitoefenen, evenals hoe helder ze zijn. Bijvoorbeeld, het licht dat wordt verschaft door de laagspanningsarmaturen kan dimmer zijn, terwijl de andere armaturen helder licht bieden zonder als dimmer te zijn. Dit betekent dat u kunt kiezen tussen verschillende tuingampjes om uw tuin op te lichten zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe helder of donker de gebieden zijn omdat de armaturen op verschillende niveaus kunnen worden ingesteld.

Eén ding om te overwegen bij het nadenken over hoeveel licht je in je tuin nodig hebt, is de lengte van het pad of de loopbrug van je huis naar de tuin. Als uw tuin trappen omvat, heeft u mogelijk een breder pad nodig met meer licht dan als het pad kort is. Ook, bij het kiezen van LED-tuingverlichting, moet u rekening houden met waar de lichtfittingen worden geplaatst, zodat de armaturen niet in de ogen van uw gasten en gezin zullen verblijven. De meeste armaturen zijn ontworpen om gelijk te zitten tegen het omringende landschap, zodat mensen langs hen lopen, hun hoofd niet in verschillende richtingen hoeven te veranderen om de lichtarmaturen te zien. Zorg ervoor dat u dit in gedachten houdt bij het ophalen van LED-verlichting voor uw buitenruimte.

Sommige soorten LED-tuinverlichting

Een ander belangrijk aspect van tuinverlichting is het feit dat de armaturen die u kiest weerbestendig te zijn. Sommige soorten LED-tuinverlichting kunnen worden bediend met behulp van zonne-energie en sommige variëteiten vereisen dat ze worden aangesloten op het elektriciteit van de netspanning. Als u van plan bent om uw tuinlampen buiten te installeren, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de lichten duren voor de tijd die u wilt. Met de toename van het gebruik van LED Buitenverlichting zonne-energie zijn er vandaag meer opties beschikbaar dan ooit tevoren.

Landschapsverlichting

Een populaire trend in het ontwerpen van de buitenverlichting vandaag is de opname van landschapsverlichting. Landschapsverlichting wordt ook vaak wel nachtverlichting of lage lichtverlichting aangeduid. Er zijn veel verschillende soorten landschapsverlichting om uit te kiezen, inclusief touwverlichting, postverlichting en lantaarns om er een paar te noemen. Een van de voordelen van het gebruik van led-tuinverlichting voor uw landschapsverlichtingontwerp is dat de gebruikte bollen niet opwarmen zoals gloeilampen. LED-lampen staan bekend om meerdere jaren, dus u hoeft ze niet zo vaak te vervangen als u met andere soorten bollen zou zijn. Wanneer u een buitenverlichtingssysteem overweegt, zorgt u ervoor dat u ook een geactiveerd landarchitectuur in uw ontwerp opneemt.

Beweging geactiveerde lichten helpen u niet alleen om gemakkelijk te vinden waar u ’s nachts loopt, maar ze zullen u ook helpen bij het vermijden van ongewenste dieren die’ s nachts uw tuin binnenkomen. Een ander toegevoegde voordeel voor LED-verlichting in uw landschapsontwerp is het feit dat ze heel weinig warmte produceren. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen met uw buitenverlichting oververhitting tijdens warme zomermaanden. LED-lampjes kunnen worden aangedreven door lage spanning AC of zelfs batterijpakketten.

Een LED-tuinverlichtingssysteem is geweldig voor zowel beveiliging als esthetische doeleinden.

Door gebruik te maken van beweging geactiveerde armaturen, kunt u een laag beveiliging toevoegen aan uw eigendom. Deze lichten zijn ook zeer eenvoudig te installeren en zijn beschikbaar tegen veel verschillende prijspunten. Er zijn vandaag enkele modellen beschikbaar die alle functies van reguliere gloeilampen hebben, maar ook een beveiligingsfunctie hebben die wordt aangeduid als Halo. Deze toegevoegde functie waarschuwt voorbijgangers – door dat er iets verkeerd is buiten.

LED-laagspanningsverlichting kan ook worden gebruikt voor decoratieve doeleinden. U kunt deze lichten gebruiken in combinatie met gewone tuinverlichting om buitenruimtes te maken die eruit zien alsof u net uit een magazine hebt getrokken. LED-lage spanningsverlichting is absoluut de manier om te gaan als je esthetisch aangename buitenruimtes wilt maken.